Skupina B. Braun zahajuje spolupráci s českým výrobcem Medites Pharma

[* 10 <] Skupina B. Braun, provozující v České republice a na Slovensku síť dialyzačních středisek, navázala spolupráci se společností Medites Pharma, českým výrobcem hemodialyzačních koncentrátů. Skupina B. Braun zamýšlí doplnit své portfolio dialyzačních koncentrátů o produkty společnosti Medites Pharma a zajistit tak svým pacientům špičkovou kvalitu splňující evropské normy.

Nyní dodává Medites Pharma dialyzačním střediskům B. Braun hemodialyzační koncentráty Citrasate a sterilní produkty pro akutní dialýzu. Citrasate je novinka na dialyzačním trhu, která obecně zlepšuje účinnost dialýzy a navíc až o jednu třetinu snižuje spotřebu heparinu (léku na ředění krve). Podrobnosti o budoucí spolupráci obou firem se dozvíte v tomto videu:

[* 9 <] Společnost Medites Pharma sídlí v Rožnově pod Radhoštěm a zaměstnává 55 lidí. Na českém trhu je dlouhodobým lídrem v prodeji hemodialyzačních koncentrátů, své výrobky dodává i na Slovensko, do Polska či Rumunska. Od spolupráce se skupinou B. Braun si slibuje nejen udržení dosavadní úrovně výroby, ale do budoucna i možnost navýšit pracovní místa a úspěšně expandovat na další trhy.

listopad 2013

Zdroj: "braunoviny.bbraun.cz":http://braunoviny.bbraun.cz/clanky/skupina-b.-braun-zahajuje-spolupraci…

Mohlo by Vás zajímat

Zeptejte se, poradíme

Nebojte se mluvit o zdravotních problémech, které souvisejí s ledvinami. Zeptejte se nás na to, co vás zajímá a my vám poradíme. Také se můžete podívat na odpovědi na otázky, které položili jiní už před vámi, nebo si přečíst příběhy našich pacientů.

Chci se zeptat odborníka B. Braun

Zeptejte se, poradíme