Možnosti dialýzy

Minivideo s názvem „Let's Talk About...Dialysis Options“ neboli „Pojďme se bavit o... možnostech dialýzy“, z dílny The Medical Education Institute (Zdravotnický vzdělávací institut) získalo bronz na 14. ročníku Web Health Awards. Tato národní americká soutěž oceňuje nejlepší digitální počin v oblasti zdravotnictví. Vítězové jsou vybíráni z téměř 600 účastníků a jejich díla posuzuje porota složená z významných odborníků v oblasti digitálních médií ve zdravotnictví.

„Pojďme se bavit o... možnostech dialýzy“ je tříminutový multimediální film o možnostech pacientů v dialyzační péči. 92 % amerických pacientů na dialýze je léčeno standardně v hemodialyzačních centrech. Ve filmu se však dozvědí i o dalších způsobech léčby a různých typech dialýzy. Hovoří se zde o hemodialýze i peritoneální dialýze, jejich vlivu na životní styl, symptomy a kvalitu života, o výhodách peritoneální dialýzy a delší nebo častější hemodialýzy, včetně možnosti domácí léčby.
Video je možné zhlédnout "zde":http://www.youtube.com/watch?v=LAjgYJxA4CI&noredirect=1

červen 2012

Zdroj: "nephrologynews.com":http://www.nephrologynews.com/home-dialysis/article/mei-wins-web-health…

Mohlo by Vás zajímat

Zeptejte se, poradíme

Nebojte se mluvit o zdravotních problémech, které souvisejí s ledvinami. Zeptejte se nás na to, co vás zajímá a my vám poradíme. Také se můžete podívat na odpovědi na otázky, které položili jiní už před vámi, nebo si přečíst příběhy našich pacientů.

Chci se zeptat odborníka B. Braun

Zeptejte se, poradíme