Sestrou roku v kategorii Výzkum a vzdělávání se stala Jitka Pancířová

22. února se na pražském Žofíně uskutečnilo slavnostní vyhlášení 11. ročníku soutěže Sestra roku. V jedné z hlavních kategorií „Sestra ve výzkumu a vzdělávání“ zvítězila Jitka Pancířová, globální manažerka kvality certifikovaných středisek B. Braun Avitum. Jitka Pancířová prezentuje nefrologické ošetřovatelství na nejvyšších postech mezinárodní úrovně a realizuje výzkumné a vzdělávací projekty, do kterých zapojuje nejen sestry ze zahraničí, ale především z České republiky.

*„Vítězství ve své kategorii si nesmírně vážím a je to pro mě velká pocta. Ovšem stejně jako u sportovců bývá medaile výsledkem práce celého týmu, i já tento titul vnímám jako ocenění nejen mé osoby, ale celé řady faktorů, které mi můj úspěch umožnily. Rozhodně bych v té souvislosti chtěla zmínit vynikající zázemí certifikovaných dialyzačních středisek společnosti B. Braun Avitum, jež je pro mou práci klíčové, a velký dík pochopitelně patří také celé řadě spolupracovníků, kteří se se mnou na výzkumu a vzdělávání podílejí,“* říká Jitka Pancířová ke svému ocenění.

Kromě svého aktivního působení ve společnosti B. Braun Avitum rovněž zastává post Immediate Past President & Executive Director. Je evropským koordinátorem projektu zaměřeného na tvorbu environmentálních směrnic pro dialýzu „Go Green in Dialysis“ a projektu „Guidelines on Vascular Access Cannulation“ věnovaného přípravě směrnic pro kanylaci cévního přístupu pro dialýzu.

únor 2011

Zdroj: http://www.bbraun.cz

Mohlo by Vás zajímat

Zeptejte se, poradíme

Nebojte se mluvit o zdravotních problémech, které souvisejí s ledvinami. Zeptejte se nás na to, co vás zajímá a my vám poradíme. Také se můžete podívat na odpovědi na otázky, které položili jiní už před vámi, nebo si přečíst příběhy našich pacientů.

Chci se zeptat odborníka B. Braun

Zeptejte se, poradíme