Nejnovější trendy v medicíně dostupné již i na iPadu

Společnost B. Braun přichází s novinkou - rozšířenou verzí Braunovin pro iPad, která není jen elektronickou kopií tištěné formy časopisu. Obsahuje navíc videoreportáže, animace produktů a řadu dalších multimediálních prvků. Během čtení překvapí řada příjemných maličkostí – i klasické články například obsahují galerii fotografií, na nové číslo Braunovin čtenáře upozorní zpráva, stará vydání se automaticky archivují v knihovně. Informace jsou přehledně členěny do několika rubrik: od hi-tech zdravotnické techniky, přes nejnovější trendy v medicíně, rozhovory s odborníky, nabídku seminářů a workshopů (samozřejmě s okamžitou možností on-line přihlášení), až třeba po odpočinkové téma cestování. *„O elektronické verzi časopisu jsme měli poměrně jasnou představu: chtěli jsme, aby Braunoviny na iPadu měly atraktivní obsah i uživatelské rozhraní, dobrou čitelnost a optimální velikost dat, aby uživatel nebyl obtěžován stahováním příliš velkého vydání,“* říká člen vedení Skupiny B. Braun Petr Macoun a dodává: *„Dnes už můžu říct, že aplikace splnila naše zadání i představy beze zbytku.“*

Aplikace je zařazena v obchodě AppStore pod vlastním názvem Braunoviny. Stáhnout si ji mohou všichni uživatelé AppStore pro zařízení Apple iPad a iPad2. B. Braun již dnes slibuje podporu příštích generací iPadu do 30 dnů po uvolnění nového modelu.

Čtenáři Braunovin tak dostali mimořádně kvalitní, uživatelsky přívětivý a technologicky téměř bezkonkurenční elektronický zdroj informací, který je navíc nebude stát ani korunu.

září 2011
Zdroj: http:// www.bbraun.cz

Mohlo by Vás zajímat

Zeptejte se, poradíme

Nebojte se mluvit o zdravotních problémech, které souvisejí s ledvinami. Zeptejte se nás na to, co vás zajímá a my vám poradíme. Také se můžete podívat na odpovědi na otázky, které položili jiní už před vámi, nebo si přečíst příběhy našich pacientů.

Chci se zeptat odborníka B. Braun

Zeptejte se, poradíme